LA NOSTRA CARTA

  • FIDEUÀ
  • CANELONS
  • LASANYA de carn, de bolets, de verdures.
  • BACALLÀ:  
                    A la musselina d'all amb llit d'espinacs
                    Al -pil-pil-  amb olivada negre
                    Amb samfaina
                     -Ajoarriero-
                     Amb tomata
                     Amb ceba i melmelada de tomata
  • SARSUELA DE PEIX 
  • RAP A LA MARINERA
  • PEIX AL FORN ( ORADA o LLOBARRO o SALMÓ o LLUÇ) amb acompanyament de patata i ceba 
  • CALAMARS A LA ROMANA
  • POP A LA GALLEGA
  • PEBROTS DEL -PIQUILLO- AMB BRANDADA DE BACALLÀ
  • CONILL A LA PEPITORIA
  • ÀNEC AL FORN
  • POLLASTRE AMB NAPS
  • LLOM AMB SALSA D'AMETLLA
  • FRICANDÓ DE VEDELLA AMB BOLETS
  • CARGOLS amb tomata o all i julivert
  • CROQUETES de pollastre, de bacallà, de bolets.
  • BOMBES DE PATATA I CARN
  • SUSHI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada