- FIDEUÀ
- CANELONS
- LASANYA de carn, de bolets, de verdures.
- BACALLÀ:
Al -pil-pil- amb olivada negre
Amb samfaina
-Ajoarriero-
Amb tomata
Amb ceba i melmelada de tomata
Amb samfaina
-Ajoarriero-
Amb tomata
Amb ceba i melmelada de tomata
- SARSUELA DE PEIX
- RAP A LA MARINERA
- PEIX AL FORN ( ORADA o LLOBARRO o SALMÓ o LLUÇ) amb acompanyament de patata i ceba
- CALAMARS A LA ROMANA
- POP A LA GALLEGA
- PEBROTS DEL -PIQUILLO- AMB BRANDADA DE BACALLÀ
- CONILL A LA PEPITORIA
- ÀNEC AL FORN
- POLLASTRE AMB NAPS
- LLOM AMB SALSA D'AMETLLA
- FRICANDÓ DE VEDELLA AMB BOLETS
- CARGOLS amb tomata o all i julivert
- CROQUETES de pollastre, de bacallà, de bolets.
- BOMBES DE PATATA I CARN
- SUSHI
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada